Kategori: GDPR

Begå dig sikkert på nettet

Annonce Vi lever i et samfund, hvor det er blevet muligt at hacke og udøve identitetstyverier. Dette kommer primært gennem den teknologiske udvikling. Da denne er voldsomt voksende og den grundlæggende kilde til verdens kommunikation og handel, så er retningslinjerne også strammet. Fokusset på beskyttelse af personfølsomme oplysninger kan derfor være med til at forebygge

Continue reading

Skal man bruge en advokat til GDPR?

Annonce Den 25. maj 2019 var det præcis 1 år siden, at de nye persondataretlige regler trådte i kraft. Reglerne stillede fremadrettet store krav til virksomheder og myndigheder, som nu i langt højere grad skal have styr på deres opbevaring og behandling af persondata. Nye virksomheder har som regel så travlt med at få deres

Continue reading

Der findes mange måder at føle sig sikker på

Annonce Det er vigtigt at vi er opmærksomme på, hvordan vi bedst muligt beskytter os selv og vores personlige oplysninger. Siden den nye persondatalov er kommet til i 2019, er mange af os mere opmærksomme på, hvordan hjemmesider behandler vores informationer. Men der er flere måder at beskytte sig på. Depothuset.dk opbevarer dine ejendele for

Continue reading

GDPR er for alle, både privat og erhverv

Annonce Den 25. maj 2018 trådte den europæiske persondataforordning i kraft og har siden da strammet kravene hos mange virksomheder, institutioner m.fl. vedrørende deres behandling af persondata. Siden indførelsen har GDPR været et populært ord, som er blevet set og hørt af de fleste i forskellige forbindelser. GDPR-lovgivningen har sat krav til et væld af

Continue reading

Pas på dine værdier – online og IRL

Annonce Vi har efterhånden fået banket GDPR-loven ind i vores hoveder, siden den trådte i kraft i 2018. Siden da har både virksomheder og forbrugere lært, hvor vigtigt det er at passe på sine persondata. Forbrugerne har nu efterhånden også lært, at hvis GDPR-Mærket er synligt på en hjemmeside, så er deres personfølsomme oplysninger beskyttet.

Continue reading

Tre gode råd til den offentlige debat

Annonce I den verden vi lever i i dag, er det næsten en selvfølge at være en del af den offentlige debat. Der findes mange forskellige sider, f.eks. Facebook hvor man har rig mulighed for at kunne blande sig. Der er dog både fordele og ulemper ved at blande sig i den offentlige debat på

Continue reading

Skab bedre vilkår for dine medarbejdere

Annonce Kunderne og medarbejderne er alt for os. Det er kort sagt de, som holder virksomheden kørende. Derfor er det vigtigt at begge parter tiltrækkes på det rette grundlag. Nemlig deres egen sikkerhed. Gennem GDPR-mærket udviser du for dine kunder, at du er interesseret i at beskytte deres oplysninger og det samme for dine medarbejdere.

Continue reading

Hvad kan du gøre for at føle dig sikker?

ANNONCE Sikkerhed kommer i mange former. Her på siden taler vi meget om sikkerheden online, men har du overvejet at oppe sikkerheden andre steder i dit liv? Føler du dig f.eks. tryg ude i trafikken? Den bedste bilindretning I 2019 har online sikkerhed været enormt omtalt netop fordi der har været massive ændringer i persondata

Continue reading

Sådan undgår du at blive snydt online

ANNONCE Når vi taler om at skulle begå os rundt på internettet, så vil der hos mange lægge en underlagt frygt for, at den hjemmeside du besøger, ikke er til at stole på, og måske endda indsamler dine personlige oplysninger. Netop derfor er der kommet ændringer i den nye persondata lov, som skal være med

Continue reading