Kategori: GDPR

GDPR - dine rettigheder som forbruger

GDPR – dine rettigheder som forbruger

Annonce Det er nok gået de færrestes næse forbi, at der for nylig er blevet indført en lov om behandlingen af persondata. En anden ting, der ikke kan komme som en overraskelse er, at mange ting i dag foretages på nettet. I dag kan man klare de fleste ting online, alt lige fra at handle

Continue reading
Det er altid en god idé at være godt forberedt når det kommer til online sikkerhed

Det er altid en god idé at være godt forberedt når det kommer til online sikkerhed

Annonce Hos GDPR handler det om at føle dig sikker og behageligt tilpas når du handler eller færdes online. Eftersom den nye persondatalov er kommet, så skal det forhindre virksomheder eller privatpersoner i at have adgang til alle dine oplysninger. Internettet er et stort sted med endeløse hjemmesider og muligheder, så det handler i høj

Continue reading
Sådan kan GDPR-reglerne påvirke din virksomhed

Sådan kan GDPR-reglerne påvirke din virksomhed

Annonce Hvad er GDPR egentlig, og hvordan kan det komme til at påvirke din virksomhed? Det er der sikkert mange, der spørger sig selv om i en tid, hvor reglerne for datasikkerhed er blevet strammet. EU-lovgivningen om datasikkerhed påvirker mange virksomheder, da der pludselig er en række nye krav om persondata, som den enkelte virksomhed

Continue reading
Dine data bliver beskyttet med GDPR-lovgivningen

Dine data bliver beskyttet med GDPR-lovgivningen

Annonce Verden er i dag blevet meget dynamisk, og dette er særligt sket på grund af internettet. Internettet har nemlig betydet en dramatisk ændring af den måde, vi kommunikerer på, hvor langt størstedelen af ens daglige kommunikation i hverdagen foregår online, og nogle gange også på tværs af landegrænser. Vi sender opgaver, mails, køber varer,

Continue reading

Begå dig sikkert på nettet

Annonce Vi lever i et samfund, hvor det er blevet muligt at hacke og udøve identitetstyverier. Dette kommer primært gennem den teknologiske udvikling. Da denne er voldsomt voksende og den grundlæggende kilde til verdens kommunikation og handel, så er retningslinjerne også strammet. Fokusset på beskyttelse af personfølsomme oplysninger kan derfor være med til at forebygge

Continue reading

Skal man bruge en advokat til GDPR?

Annonce Den 25. maj 2019 var det præcis 1 år siden, at de nye persondataretlige regler trådte i kraft. Reglerne stillede fremadrettet store krav til virksomheder og myndigheder, som nu i langt højere grad skal have styr på deres opbevaring og behandling af persondata. Nye virksomheder har som regel så travlt med at få deres

Continue reading

Der findes mange måder at føle sig sikker på

Annonce Det er vigtigt at vi er opmærksomme på, hvordan vi bedst muligt beskytter os selv og vores personlige oplysninger. Siden den nye persondatalov er kommet til i 2019, er mange af os mere opmærksomme på, hvordan hjemmesider behandler vores informationer. Men der er flere måder at beskytte sig på. Depothuset.dk opbevarer dine ejendele for

Continue reading

GDPR er for alle, både privat og erhverv

Annonce Den 25. maj 2018 trådte den europæiske persondataforordning i kraft og har siden da strammet kravene hos mange virksomheder, institutioner m.fl. vedrørende deres behandling af persondata. Siden indførelsen har GDPR været et populært ord, som er blevet set og hørt af de fleste i forskellige forbindelser. GDPR-lovgivningen har sat krav til et væld af

Continue reading

Pas på dine værdier – online og IRL

Annonce Vi har efterhånden fået banket GDPR-loven ind i vores hoveder, siden den trådte i kraft i 2018. Siden da har både virksomheder og forbrugere lært, hvor vigtigt det er at passe på sine persondata. Forbrugerne har nu efterhånden også lært, at hvis GDPR-Mærket er synligt på en hjemmeside, så er deres personfølsomme oplysninger beskyttet.

Continue reading

Tre gode råd til den offentlige debat

Annonce I den verden vi lever i i dag, er det næsten en selvfølge at være en del af den offentlige debat. Der findes mange forskellige sider, f.eks. Facebook hvor man har rig mulighed for at kunne blande sig. Der er dog både fordele og ulemper ved at blande sig i den offentlige debat på

Continue reading